Termékek

Az Ön zsebében marad azon összeg jelentős része, mely a viszonteladók, kereskedők haszna ! Vállalkozásunk 1986 óta folyamatosan gyárt és forgalmaz munkaruhákat, munkaruházati termékeket, így széles választékkal és kiterjedt tapasztalatokkal állunk megrendelőink, vevőink szolgálatába. Előzékeny szaktanácsadással, barátságos és azonnali kiszolgálással segítjük Önt kollegáimmal együtt, akik nemcsak kereskedőket, cégeket, de egyéni vásárlókat is kiszolgálnak. A lakossági szükségleteket is gyorsan és a lehető legjobb minőségben (akár méretre szabottan) teljesítjük. Kívánságára modelljeinket cége logojával, emblémájával látjuk el. Amennyiben Ön minden tekintetben igényesen elkészített termékeket kíván dolgozói vagy saját maga részére beszerezni keressen meg bennünket.

Péli munkaruha, munkaruházat, egyedi munkaruha, munkaruhák munkavédelmi eszközök védöfelszerelések gyártása és forgalmazása.
Előzékeny szaktanácsadással, barátságos és azonnali kiszolgálással segítjük Önt kollegáimmal együtt, akik nemcsak kereskedőket, cégeket, de egyéni vásárlókat is kiszolgálnak.

Elérhetőségek
https://www.facebook.com/pelimunkaruha.hu
https://goo.gl/maps/Ze4dUJZMdA9eGMdw6